Tacofredag

Idag blev det tacofredag. Jag hade två nya recept på tacofärs som jag ville testa.
Det blev en färs gjord på nötter och en kålrotsfärs.
Jag gjorde dubbel sats av båda. Jag hade i en påse med tacokrydda i varje färs. Kålrotsfärsen blev lite starkare då det var mindre mängd än nötfärsen. Jag kanske borde ha haft i två påsar i den, men jag följde receptet och då skulle det bara i en ungefär.
Jag tyckte kålrotsfärsen var bra, nötfärsen kändes lite torr. Betyget blev okej av barnen, men det är mycket godare med de tacofärser jag brukar göra. Näst äldsta sonen som fortfarande är kvar och pluggar på distans härifrån gillar bäst belugalinsfärsen. De två yngsta barnen tycker solrosfröfärsen är bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait