Fröer

Idag fick jag äntligen tummen ur och sorterade mina fröer.
Inser nu att det hade varit smart att göra det innan jag gick iväg till Norells, vårt närliggande trädgårdscenter 😀
Imorgon blir det dags för vintersådder!

Av de fröpåsar jag köpte idag så var det nog bara den här fröpåsen jag behövde.

Mina första sådder som jag gjorde den 1 januari har börjat ta sig, men jag är inte helt nöjd. Det är många frön som inte grott och två små plantor som kommit upp med sitt frö sittande kvar som en mössa har jag råkat förstöra när jag försökte ta av det hårda fröet. Hoppas fler av fröerna vill gro.

Idag är det tulpanens dag och så klart måste man köpa tulpaner. Så härligt med en stor bukett tulpaner när julen är slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait