Igår morse vaknade jag väldigt tidigt. Det blev en synnerligen effektiv morgon då jag hann massor.Jag började med att baka ut den kalljästa degen som jag gjorde iordning kvällen före. Medan bröden jäste gjorde jag en pizzadeg till kebabpizzan jag skulle laga till kvällsmat. Efter det lagade jag en pastasås till dagens lunch. Jag hann så klart också äta frukost när bröden var färdig gräddade. Mums med nybakt frukostbröd. Så otroligt bra och lättbakat recept. Inget knådande. Det fanns bara en chokladtryffel kvar i kylen och det går ju inte för sig. En lördag kan jag inte vara utan min favorit godsak och inte någon annan dag heller 😉 De är så goda och perfekta att äta efter ett hårt träningspass. När klockan var halv tio var jag färdig och jag kunde göra mig iordning för att åka och träna. Lördagens Bootcamppass vill jag inte missa 🙂

Jag följer inte receptet på frukostbröden. Jag använder dinkelsikt och fullkornsdinkel. Jag har 1-2 dl mer av det grövre mjölet. Jag har också i lite hampafrön, chiafrön och även lite solrosfrön.