Vintersådder och hydroponisk odling

Idag kom den dagen som jag inte trodde skulle komma den här vintern, men verkligen hoppades på. Det kom snö igår så att jag kunde lägga ett tjockt lager på mina vintersådder. Jag trodde jag skulle behöva starta igång dem med vatten, men det här känns mycket bättre. Jag hade två små kattpojkar som spanade på mig inifrån. De fick in en bricka med snö. Det tyckte minstingen Sigge var jättespännande. Ett underbart vinterväder blev det på sista sportlovsdagen.

Igår skördade jag också den pak Choi som jag odlat i min hydroponiska odling. Den ena hade växt otroligt bra. Direkt efter skörd fick den hamna i woken som jag och äldsta sonen gjorde till lunch igår. Jag startade också om den hydroponiska odlingen med sallad och basilika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait