Årets första sådd i trädgården

Idag på eftermiddagen har jag och mina små trädgårdssällskap, katterna Sigge och Siri, lekt att det var vår ute och gjorde årets första sådd i köksträdgården. Två olika sorters sommarmorötter blev det. Jag gjorde också en morotssådd i en hink.

Jag lyckades gräva ner en hink med bokashi i lilla växthuset. Det har inte gått att gräva på hela vintern som startade tidigt, redan i november. Det var på håret att jag fick till en grop som räckte till.

Upptäckte också att Jostabärssticklingarna verkar ta sig bra. Insåg att de var placerade lite olämpligt. Gissar att de fått en del snö över sig när snön rasat av växthustaket, men de flesta verkar må bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait