Lasagne i brödform

Idag testade jag att laga ännu en ny variant på lasagne, att göra den i en brödform. Lättlagad och snabb att göra. Skönt att bara göra iordning en sås, istället för en färssås och en bechamelsås.
Det fanns ingen lök och vitlök i receptet så det la jag till. Jag hade också i 1 msk vit miso istället för salt. Jag började steka lök och vitlök och efter en stund la jag i färsen. Jag gjorde dubbel sats och stekte färsen i två stekpannor innan jag la allt i en stor gryta. Jag vet inte om mina brödformar var mindre än de som använts i receptet, men jag hade inte i all sås i de två brödformarna utan gjorde en tredje lasagne i en glasmatlåda. Få se om jag testar att ha i all röra i brödformen nästa gång. Lasagnen blev bra och kändes inte torr trots att jag inte hade i all röra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait