One-pot-pasta med soltorkadtomat créme

Förra helgen gjorde jag en snabb och lättlagad maträtt, en one-pot-pasta. Väldigt god blev den 😋

Jag hade också i en lök, tror jag tog röd. Istället för salt hade jag i 1 msk vit miso. Lite gurkmeja och svartpeppar också.
Jag har också prövat att göra en nyttigare variant med linser istället för med oumph i veckan. Jag la 2 dl torkade linser i blöt i 18 timmar och kokade dem sedan i 10 minuter. Tänkte att om jag la dem i blöt innan så kanske risken var mindre att de skulle koka sönder sen. Det blev ganska mycket linser, men jag hade i allt. Tyvärr blev det inte lika gott den här gången. Får nog krydda på linserna nästa gång då jag tror att linserna tog bort en del av smaken som köttsubstitutet inte gjorde då jag hade oumph som var smaksatt. Jag hade i linserna i ca 3 minuter på slutet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait