Bokashi

Fortfarande har jag inte kunnat gräva ner färdiga bokashihinkar i växthuset. Under några veckor har jag inte ens kunnat komma in där då dörren varit fastfrusen. Idag fick jag ivarjefall upp dörren då den kraftiga kylan släppt sitt tag. Hoppas den värsta kylan är borta för den här vintern. 15-20 minusgrader är överdrivet kallt. -5 är lagom.
Idag var min man iväg och köpte fler hinkar att förvara bokashi i fram tills det går att gräva i jorden igen. Då Granngården var stängd pga av IT-problem så begav han sig till Rusta och hittade några bra hinkar med lock. Jag fick inte i riktigt i en hel bokashihink i en sån hink. Så lite fick hamna i dubbla plastpåsar också. Två bokashihinkar är nu ursköljda och färdiga att användas igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait