Långhelg och fint väder=trädgårdsjobb

Vilket skönt väder denna långhelg bjudit på. Idag 6 juni har det varit riktigt sommarvärme. Jag har varit ute och grejat i trädgården från morgon till kväll med lite avbrott för träning förstås 😉
Alla tomater är nu utsatta i växthus, på friland och i stora krukor. Trodde aldrig att jag skulle hitta plats åt alla, men det gick. Nu hoppas jag på en rejäl skörd av tomater. Sist ut att få nya krukor blev de vintersådda tomaterna. I år har jag märkt upp att de är vintersådda. Det går snabbt för de att växa ifatt de innesådda.

De sista plantorna har nu fått lämna uterummet. Squash, gurka, melon och pumpa har fått flytta ut. Så rymligt det blev i uterummet nu 😀

Min stenblomsrabatt fixade jag till idag. Blommorna syntes knappt då det ramlat ner en massa skräp från tujjan.

Lite örter är inhandlade och planterade.
Jag satte en hel bytta med solrosor som nu har planterats ut lite varstans i trädgården.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait