Vattenfontänen

Jag gillar min vattenfontän som inhandlades för halva priset för minst 12 år sedan. Pumpen har funkat sisådär, ibland bra och ibland har det bara droppat trots högsta effekt, men efter den här vintern när jag lät den stå kvar utomhus gick den så klart sönder helt och hållet.
Igår gick jag och min man ner till Norells trädgårdscenter och köpte en ny pump. Så nu är fontänen som nu.
Yngsta sonen kom ut idag och konstaterade att så där bra har det aldrig runnit tidigare. Han visste inte att vi köpt en ny pump 😀
Nu sitter lampan ihop med pumpen. Till vår gamla pump hade lampan en egen sladd vilket resulterade i att vi aldrig satte på den. Nu har vi inget val, så det kommer lysa fint när det börjar bli mörkare kvällar igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait