Hemmagjord sushi

Jag håller på att fundera ut vilka maträtter som ska ingå i årets stundentbuffé. När vi var i Amsterdam åt vi på en restaurang där vi beställde in vegansk sushi som förrätt. Det såg så trevligt ut och var gott. Jag tänkte då att det vore en passande rätt på en buffé. Jag tyckte också att det var en bra idé att min man testade att göra dem. Jag har bara ätit sushi vid ett fåtal tillfällen. Han har ju dessutom bott i Japan i några månader och så slapp jag stå och göra det själv. Mer tid för mig i trädgården 😉
Fyra olika sorter blev det. Den med sötpotatis var inte lika god som de övriga tre så den struntar vi i att göra till studenten.
Dynamite role, sötpotatis och lök, spicy mango var de som gjordes i det här receptet.
Den fjärde var svampmaki.

One thought on “Hemmagjord sushi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait