Skylt åt ramslöken

Det är nu ett drygt år sedan jag satte min ramslök. Jag har hela tiden tänkt att fixa en namnskylt åt ramslöksodlingen. Det har dock inte blivit av främst på grund av att jag inte bestämt vad för slags skylt jag vill ha.
När vi klippte ner och grävde bort buskarna vid nya odlingsplatsen hittade vi en blå assiett. Jag ställde ner den vid ramslöken bara för att jag inte visste vad jag skulle göra med det. Synd att bara slänga bort fatet som har en fin färg och var helt. Idag när jag passerade ramslöken kom jag på att fatet kanske kan bli en skylt. Jag tog in och tvättade av all jord. När fatet var torrt skrev jag med en svart permanent penna. det blev riktigt bra. Få se nu bara om texten håller sig kvar i uteklimatet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait