Potatis och vårfina krukor

Idag och imorgon har jag semester och njuter så klart i trädgården.
De här två semesterdagarna är en födelsedagspresent från mig till mig. En fantastisk bra present då jag bara ska njuta av livet 😍
Då blir det så klart mycket tid i trädgården och också lite träning.
Jag behövde också städa huset. Inte så kul, men det känns skönt efteråt 😉
Jag har satt potatis idag. I år blev det sorten Monte Carlo. Jag väljer alltid en potatissort som är resistent mot sjukdomar då jag har en liten trädgård och vill odla både potatis och tomater. Det brukar gå bra. Något år blev tomaterna dåliga. Minns inte om jag hade en potatissort som var resistent då. Jag försöker sätta potatis och tomater så långt ifrån varandra som det går på en tomt på 686 kvm.

Jag gick också bort till Norells trädgårdscenter för att köpa växter för att kunna göra vårfint i krukorna utanför uterummet och krukan utanför dörren. Ser så mycket trevligare ut än gamla torra växter 😄
Det är svårt att veta hur många växter som får plats i krukorna. När jag börjat plantera insåg jag att det behövdes några till så då blev det en till tur till Norells. Bra att det ligger nära 😉

Imorgon hoppas jag på att hinna sätta ut fler vintersådder .

De här två kattkillarna alltså 🥰
Mattes finingar 💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait