Snö, snö så långt ögat kan nå

Oj, oj vilken vinter vi har fått. Igår morse när jag gick till jobbet hade vi fått ca 1,5 dm nysnö. Det fortsatte sedan att snöa i stort sett hela dagen igår och även idag kom det lite snö. Nog för att det är vackert, men nu räcker det verkligen.
Jag hade tänkt att fortsätta jobba med min nya odlingsyta den här helgen, men det kunde jag fetglömma 🤣
Tur att min man redan har hunnit gräva upp buskarna och att vi också hann köra iväg dem till Återbruket förra söndagen. Så fort värmen är tillbaka så går det nog snabbt att anlägga odlingsbäddarna.
Jag hade också tänkt att plantera lite vår- och påskfint i några krukor till, men det är också omöjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait