Gnistrande vintermorgon

Idag var det en fantastisk vacker vintermorgon…. om det hade varit januari. Nu vill jag inget hellre än att ha riktig vårvärme och gärna mycket sol, men men, det verkar dröja med det i år. Det är bara att gilla läget 😉
Jag är riktigt morgonpigg av mig. Imorse vaknade jag kvart över fem utan att somna om. Det positiva med det var att jag hann ut på en morgonpromenad medan det var sol nästan från en nästan klarblå himmel.
Både tvåbenta och fyrbenta njöt trots att det inte var ett dugg vårlikt ute 🥰

Mulet med mer snöande under dagen sedan avslutades den här lördagen med en vacker kväll då solen tittade fram igen.
Jag gick ut och vattnade vintersådder i lilla växthuset. I stora växthuset var det lite torrt i bäddarna. Jag orkade inte pulsa dit med en massa vattenkannor i snön. Jag valde istället att vattna med snö därinne. Hoppas det gröna som tittat upp tycker att det var okej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait