Mera snö

Igår eftermiddag började det återigen att snöa. Andra gången den här veckan. Nu varnades det för stora mängder, minst 10-15 cm. Rejält snöoväder med mycket snö och blåst var det igår kväll.

Imorse vid halv sju såg det ut så här när jag gick till jobbet. Ca 1,5 dm snö hade det kommit. Det enda positiva jag kommer på med snön är att marken blir ordentligt vattnad. Det var faktiskt riktigt torrt i mina odlingsbäddar 😉
Jag som hade velat greja lite med min nya odlingsplats i helgen nu när buskarna är borta. Just nu ser det svårt ut att jobba vidare med det. Hoppas snön försvinner snart och att värmen vi fick njuta av en kort period kommer tillbaka. Gärna mycket sol också 🙂

När jag kom hem från jobbet på eftermiddagen snöade det fortfarande. Blev tvungen att skotta lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait