Broccolibiffar med vitlökspotatis

Ikväll lagade min man broccolibiffar ur senaste numret av tidningen Vego, nr 3 2022. Det var ett riktigt bra recept som vi verkligen kommer göra fler gånger. Ett tips är att riva broccolin i en matberedare om man vill spara tid.
Jag gjorde en vitlökspotatis till som också var med i samma nummer av tidningen Vego. Näst yngsta sonen tyckte det blev för mycket vitlökssmak. Jag hade också gjort en vitlökssås till. Jag som tycker om lök i alla former tycker inte att man kan få för mycket lök så jag gillade det 😋
Mannen och yngsta sonen tyckte också att det var gott.
Till potatisen skulle det vara 4 vitlöksklyftor. Mina var väldigt stora så jag tog 3 stycken, men kanske borde ha nöjt mig med 2 så hade maten kanske passat för allas smaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait