Rensning och skörd

Det finns mycket att skörda i trädgården nu. Jag har knappt varit ute i trädgården den här veckan då det varit väldigt regnigt flera dagar. De dagar som var fina jobbade jag sent och så har jag tränat på kvällarna.
Jag har klippt gräset som växer väldigt mycket nu. Jag passade då på att rensa bort lite i rabatten bredvid stora växthuset så att gräset gick att klippa där. Jag klippte ner squashplantorna rejält för det lär inte hinna bli några nya frukter av blommorna. Gräset har inte gått att klippa på länge runt den rabatten.

I lilla växthuset gjorde jag en sorglig upptäckt. Min lilla vattenmelon hade möglat helt totalt 😥
De två sötmelonerna ser fortfarande fina ut. Nu hoppas jag att de växer på sig och hinner mogna så jag lyckas att få någon egen melon.
Jag rensade också bort lite av gurkplantorna som hade börjat vissna ner.

Min man gjorde färdigt trappen till stora växthuset idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait