Auberginegratäng

Idag var jag iväg till Ica Maxi och handlade. Idag hade jag tur att hitta en påse med frukt och grönt i ”inte helt perfekt lådan”. Jag tyckte påsen var perfekt 😀
Så mycket bra frukter och grönsaker för bara 30 kronor 😍
Då det fanns många aubergine i påsen sökte jag upp ett recept med aubergine till kvällsmat, en auberginegratäng blev det. Jag gjorde dubbel sats. I en sats skulle det vara 2 stora aubergine. De som fanns i påsen tyckte jag var ganska små så jag använde 3 stycken till en sats. Perfekt mängd då det var 6 stycken i påsen.
Jag gjorde också den vita såsen som stod i receptet, men vi glömde bort att ta fram den. De andra åt när jag tränade och själv glömde jag också bort den fast jag tänkte på den på vägen hem.
Näst äldsta sonen som är hemma några dagar kokade quinoa som vi hade till maten. Det blev bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait