Stackars Sigge

I lördagskväll fick Sigge jätteont. Det verkade som att han hade ont i magen. Det blev en jobbig natt för matte då jag oroade mig för att Sigge skulle få lika ont i magen som han hade i april eftersom Strömsholm fortfarande är helgstängt. Det här skulle vara sista helgen. Typiskt om han skulle bli rejält dålig nu.
Under söndagen började jag ana att det inte var magen som spökade utan en böld på höger sida ungefär mellan fram- och bakbenet.
Det finns två grannkatter som brukar vara på Sigge. Det har mest varit den ena av dem nu på sista tiden. Sigge brukar slänga sig skrikande in genom kattluckan om han hinner in. Han har också slängt sig upp i ett träd för att komma undan.
På måndagseftermiddagen fick vi komma till veterinären. Det var som jag anat en böld och veterinären sa att det var från kattbett. Jag har ju ingen aning vilken katt som gjort det så klart. Det var en stor böld. Sigge hamnade på operation och fick ett dränage inopererat.
På torsdag är det dags för ett återbesök hos veterinären för att ta bort dränaget.

Sigge gillar inte livet med tratt och deppig över att inte få gå ut.
Skönt att få lufta öronen och vara utan tratt en stund.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait