Chili sin carne med squash

Nu finns det mycket färdig squash att skörda i trädgården, både gul och grön. Därför blir det mycket mat med squash.
I det här chili sin carne-receptet bytte jag därför ut paprikan mot squash.
Näst yngsta sonen är inte nöjd med att jag har squash i typ allt 😂
Jag gjorde Flygande Jakob häromdagen. Jag frågade om det var okej att ha i kikärtor blandat med sojafilébitarna. Ja, bara du inte har i squash 🤣
I den här chili sin carnen blev det bra med squash tycker jag.
Jag gjorde en dubbel sats, 8 portioner. Jag hade i fryst sojafärs och tog 750 gram. Tar man fryst färs så blir mängden tre gånger mer än torkad. Jag hade i 2 förpackningar stora vita bönor och en med kidneybönor. Jag hade också i 1 msk vit miso, lite gurkmeja och lite dadelsirap. Jag kryddade med lite paprikapulver och svartpeppar.
Jag serverade med ris, rostad blomkål i ugn och blandade grönsaker.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait