Snurre

Igår morse när jag var ute i trädgården för att plocka färska bär till frukostgröten dök Snurre upp som varit borta i 17 dagar. Han har varit borta länge tidigare, men aldrig så här länge. Det var faktiskt så att vi funderade över om vi skulle få se honom igen.
Sigge var också ute i trädgården när Snurre kom och skuttade glatt mjauande fram till sin kattbror. Tyvärr var Snurre väldigt otrevlig och morrade surt åt lyckliga Sigge. Så ledsamt 😥
Väl inne blev det ännu värre då äldsta sonen och hans flickväns två kattjejer dök upp. Morr och fräs hela tiden åt allt och alla. Även oss hussar och matte.
Han åt under morrande och sedan gick han ut och la sig på bordet i uterummet.

Efter ett tag gick han in och la sig i fönstret i köket och sov djupt i flera timmar.

När lillhusse vaknade vid halv två tiden på eftermiddagen visade jag honom att Snurre hade kommit hem. Han gick ut i köket och klappade honom. När lillhusse gick iväg följde Snurre efter honom och hoppade upp i hans säng. Så lycklig över att se sin favorithusse. Snurre sov sedan inne i lillhusses säng ända tills det blev kväll. Tyvärr fortfarande morrig, men lite bättre efter att ha vilat ordentligt.

När Snurre gick ut på kvällen höll han sig nära hemma.
Så olika de är de där två kattbrorsorna.
Sigge kommer in så ordentligt varje kväll och sover hela natten. Han kliver inte upp förrän vi matte och hussar går upp. Ligger så snällt och väntar utan att göra ett ljud ifrån sig 😻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait