Insektshotellen

Min man tyckte att det behövdes upp ett till litet hotell för att det skulle se bra ut. Jag hade för ett tag sedan köpt ett litet insektshotell som förhoppningsvis nyckelpigor gillar för det är ivarjefall nyckelpigor på den 😀
Den hade först stått på stenmuren, men när alla växter började bli en djungel och gå ut över murkanten fick den flytta sig in till hyllan i stora växthuset. Nu satte min man i en upphängningsanordning i den så att den också fick sitta på vägen. Den blev perfekt där.

Redan första dagen ett av de tre småhotellen kom upp hörde jag att någon var där och surrade. Dagen efter var ett hål igenpluggad. Dagen därpå var det någon som flyttat in i tre till 😍

Både igår och idag har det varit massor med humlor i trädgården. Så kul att se. Lärde mig när jag googlade om bin att även humlor är ett slags bi.
Jag var nyfiken på att veta hur länge ett rum i insektshotellet kommer vara igenpluggade. De kommer vara bokade ända till våren. Tur för bina att hotellrummen är gratis 🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait