Galen pumpa

En av mina pumpor växer helt galet mycket så Jack och Bönstjälken släng er i väggen för här kommer Katarina och pumpan 🤣
Jag försökte titta igår vilken sorts pumpa det var. Jag har ju faktiskt satt i en skylt vid varje planta. Problemet var bara att det var svårt att hitta starten på den här pumpan då den växt massor nere på odlingsplatsen innan den tagit sig upp i busken. Tror att det kan vara en prydnadspumpa.
Jag har också väldigt många gula squash på gång. Flera skulle jag kunna skörda redan nu, men då jag upptäckte en stor grön squash som hade blivit stor tog jag den först. Så första squashen skördades för 3 dagar sedan, den 19 juli. Några pumpor finns på gång också.

En av majsplantorna har fått en honblomma. Så nu har jag tagit loss hanblommor och piskat honblommans trådar så att det ska utvecklas majskorn 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait