Jag tar hand om grillen

Det hör inte till vanligheterna att jag tar hand om grillen. Jag brukar förbereda det som ska grillas och ta hand om det som ska lagas inne. Igår fick jag ta hand om allt. Jag fick offra mig så att min man kunde fortsätta och göra grunden till växthuset helt klar 😉
Maten på grillen blev faktiskt bra. Fick se till att ha allt annat klart innan det var dags att slänga maten på grillen. Näst yngsta sonen hjälpte till med dukning och stänga av ugnen i rätt tid.
Vi åt en blomkåls- och potatisgratäng, järpar på Anammas formbarafärs, majskolvar, marinerad svamp och en ost ”Vegrill”.
Svampen var köpta champinjoner och hemmaodlade gul ostronskivling. Jag fick svamphus i julklapp av de två äldsta sönerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait