Ta hand om vintersådder

Igår fick jag ont i halsen igen. Först visste jag inte om det hängde ihop med min förra förkylning som inte släppt helt, men i natt hade jag jätteont när jag svalde och även ont i magen så det känns som en ny infektion.
Så då blev det ett nytt Covidtest idag på eftermiddagen. Jag som hade hoppats så att det förra testet var mitt sista. Jag tycker inte att det är trevligt alls att peta den där pinnen i halsen och näsan. Halsen är värst. Att spotta i plastburken är ju inga problem. Det vore bra om man bara hade behövt göra det.
Så idag när det var fint väder på förmiddagen tog jag i lugn takt och planterade ut lite fler vintersådda grönsaker. Lite jobbigt var det trots att jag satt på en stol och jobbade på i godan ro. När jag var klar kände jag mig illamående och gick in och vilade mig.
Potatisen kom till slut ner i jorden, flera veckor senare än förra året. Så nu har jag en pallkrage med potatis.
Jag satte också ut dill, persilja. Många plantor blev det och två olika sorter av varje.
Jag satte också ut rödbetor och kål. Nu är det inte så många tomma pallkragar kvar. Det vore riktigt bra om nya stora växthuset kommer på plats snart 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait