Nya växthuset

Igår kväll tog min man och näst yngsta son bort träramen från gjutningen. Riktigt bra ser murningen ut. Idag började nästa steg i arbetet med grunden då min man åkte iväg och köpte Leca block (murblock som det också heter).
Nu ska de muras fast på den murade grunden. Efter det är det snart dags att montera växthus. Nästa helg är långledig så förhoppningsvis händer det mycket då. Allra roligast vore det förstås om växthuset blir helt klart då.

Näst yngsta sonen lagade också skottkärran igår. Jag har saknat att ha en skottkärra när jag går till Norells, ”mitt” trädgårdscenter 😉.
Nu lagom till handtaget på skottkärran är lagat fick jag ont i halsen igen och kan inte gå dit 😒

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait