Sommarlängtan

Ligger hemma sjuk med hosta, huvudvärk och halsont. Ingen feber, hoppas den fortsätter att hålla sig borta. Ett Covidtest är gjort på morgonen idag. Få se om jag har turen att få ett negativt provsvar.
Tidigare idag sökte jag efter en sak på bloggen och fick upp ett kort på en grönskande köksträdgård och insåg då hur mycket jag längtar efter grönska och fägring. Jag sökte igenom telefonen efter lite sommarbilder. Får njuta av gamla bilder så länge.

Det här är utsikten jag får hålla till godo med idag. Jag får njuta av ljuset istället och så är det faktiskt riktigt behaglig värme i uterummet.
Lite grönska har jag faktiskt i uterummet då hela min tomatskörd har fått ockupera hela matbordet. Fram till för någon vecka sedan bar jag dem ut och in varje kväll, men vartefter det blev fler plantor tröttnade jag på det. Nu sätter vi på värme på nätterna i uterummet för att slippa släpa in och ut dem. Nu vill jag ha varmare väder ute så att jag kan börja uteträna dem så vi kan sitta och äta i uterummet igen.

Jag har köpt två rosmarinplantor också som jag hoppas ska växa och bli riktigt stora under sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait