Kung pao tofu

Förra veckan lagade jag den här wokrätten. Den fick toppbetyg av näst yngsta sonen. Jag följde inte receptet helt. Jag fick för mig att det stod grön paprika när jag läste receptet första gången så då köpte jag hem det. När jag sedan tog fram receptet igen stod det röd paprika. Jag hade i fröskidor från förra årets blomsellerikål som legat i frysen istället för köpta gröna bönor.
Jag hade också i en halv purjolök som låg i kylen.
Jag hade köpt en tofu på Lidl som jag inte testat förut, men som var väldigt bra i konsistensen. Tofu är inte min favorit, men den här var riktigt bra. Min man blev förvånad att det var tofu i för han hade inte märkt det när han åt.
Det här är en maträtt som kommer att göras många gånger, men grönsakerna kommer att bytas ut till det som finns att skörda i trädgården så småningom. Ett perfekt recept att använda grundreceptet på såsen och sedan ha i de grönsaker som finns hemma.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait