Vår luffarkatt

Han är väldigt speciell vår Snurre. Han är otroligt kelsugen ibland, men trots att han njuter kan han han inte spinna som normala katter. Han spinner väldigt sällan och i stort sett bara om han står och kloar själv i en filt. Klappar vi honom spinner han aldrig även om han tycker det är skönt.
Jag hade också hoppats på att han skulle sluta med sina luffarfasoner under vintern, men inte då. I måndags när det var försommarvärme ute drog han iväg sent på eftermiddagen och kom inte hem förrän sent på tisdagskvällen. Den här gången blev det bara en tur på 30 timmar. Det är ju ingenting mot förra sommarens långturer på flera dygn, men jag hade ändå hoppats på att han skulle sluta vara en luffarkatt och inse att det är mysigt att komma hem och sova varje dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait