Tomatsådderna

Söndag för en vecka sedan den sista februari åkte många tomatfrön ner i jorden. Nu en vecka senare har det kommit upp 39 av 48 frön. Helt godkänt resultat tycker jag. Det kan ju dessutom komma upp fler om jag har tur.
Jag har dessutom också sått 12 nya tomatplantor idag. 6 av dem är min favoritsort, orangea körsbärstomater. Vet inte sort då jag tagit frön av mina egna tomater förra året och även året det om jag minns rätt.
Jag har också planterat om mina 4 kronärtskocksplantor. Det är första året jag har sått kronärtskockor så det kommer nog bli bra. Allt jag brukar så första gången brukar jag lyckas jättebra med av någon anledning. Kanske för att jag inte ska bli avskräckt att försöka igen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait