Daglig tacksamhet

Det finns något som heter ”Daglig tacksamhet” på Facebook. Blir man nominerad till ”livet är bra” 10 dagar-10 foton-10 nomineringar ska man dela med sig en bild som är meningsfull för mig själv, utan förklaring.
Jag har knappt vågat gilla mina vänners sådana bilder för då kändes risken att bli nominerad större 😉
Jag blev nominerad, men har nu gjort om utmaningen litegrann. Jag lägger ut en bild som jag skriver kommentar till och jag hoppar också över att nominera någon.
Jag kände att det kändes lite meningsfullt att tänka till på vad som gör mig tacksam i vardagen. Det känns extra viktigt i dessa pandemitider.

Dag 1:

Tittade till mina vintersådder i växthuset och i en pallkrage efter jobbet idag. En stor odling med spenat hade det växt mycket. Någon kålplanta hade också tittat upp ur jorden. I pallkragen med sommarmorot har det också växt upp bra. Så kul 🙂

Dag 2:


Marsmånad har börjat bra. Våra solpaneler har gett oss mycket solel.

Dag 3:

Vad vore jag utan min fina familj 😘🥰😍
Finns tyvärr inga vanliga hjärtan bland mina emojisar här i datorn.

Dag 4:

Känner mig enormt tacksam för att jag har de fysiska förutsättningarna till att röra mig 😍

Dag 5:

Mina två pälsklingar 🥰

Dag 6:

Jag känner mig väldigt tacksam över att jag har tak över huvudet och att jag kan äta mig mätt varje dag 🙏💗

Dag 7:

Min köksträdgård 😍
Barnen har växt upp så nu tar mamman över trädgården till odling 😀

Dag 8:

Kärleken i mitt liv 🥰
Det är mååånga år som passerat sedan den här bilden togs, men du är fortfarande sen jag vill ha vid min sida 💕💕💕

Dag 9:

Avslutar efter 9 dagar med den bästa gåva jag har fått, mina älskade barn. tre missfall, men till slut blev det den här fantastiska fyrklövern, alla olika, men lika unika. Tänk att det blev just de här underbara barnen som kom till oss. Så tacksam för att just ni finns i mitt liv 💕💗💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait