Kokosmjölksgryta med sting

Igår lagade jag dubbel sats av den här goda och lättlagade grytan. Tyvärr kunde jag inte ha i gula ärtor då jag inte hade planerat maten dagen innan. Gula ärtor ska ligga i blöt ca 12 timmar och sedan kokas. Jag kommer definitivt använda sådana nästa gång. Jag hade i en förpackning med kikärtor och två förpackningar med blandade bönor.
Jag hade i två krossade tomater á 390 gram. Jag hade i två tetror med kokosmjölk á 250 ml.
Jag hade i ca 1 msk vit miso, lite gurkmeja och svartpeppar. Jag hade också i lite dadelsirap mot slutet av kokningen.
Jag serverade grytan med risnudlar och ett smarrigt grönsaksfat.
Den fick tummen upp av näst yngsta sonen och jag tyckte den var så god att jag tog lite mer 😋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait