Nyårsdagslöpning

Jag tror det var 3 år sedan jag började min tradition med att springa 1 mil på nyårsdagen. Förra året och även i år sprang jag 11km. Den här gången fick jag sällskap av näst äldsta sonen. De andra gångerna har jag sjungit själv.
Jag har haft ett tungt löpår 2020. Det var väl kanske för att jag sprang för sällan. Jag valde hellre gruppträning som träningsform, bootcamp, tabata och spinning m.m.
I år ska jag hitta tillbaka till en löpning som ska kännas lätt och lustfylld igen.
Näst äldsta sonen är helt otrolig på att kunna springa. Han började med att springa långsamt så att pulsen inte gick upp så högt och kan nu springa både snabbt och nästan hur långt som helst. I slutet av sommaren sprang han 10 mil på en dag.
Så nu har jag tänkt att springa utan att det känns alltför ansträngande och försöka springa ofta istället. Jag har en förhoppning att tempot kommer tillbaka.
Jag har sprungit idag också. En kortare sträcka, 4 km.
Det är faktiskt sjätte dagen i sträck som jag har sprungit, men bara 3-4 km per gång förutom igår då det blev 11 km.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait