Nyårsafton 2020

Det är nu bara 3 1/2 timme kvar av år 2020.
Ett väldigt märkligt år som hela världen helst vill glömma, men som ingen någonsin kommer att glömma. Nu håller jag tummarna för att det Coronavaccin som precis kommit ska funka.
Förhoppningsvis har vi alla blivit vaccinerade innan sommaren och att livet då kan återgå till det normala igen.
Jag har ett jobb som nästan pågår som vanligt. Kontakten med föräldrar är annorlunda och även kvällsmöten, men arbetet med barnen är i stort sett som det brukar vara trots pandemin.
Det som är den stora skillnaden för mig är att jag inte åker och tränar på gymmet nu under restriktionerna om att distansera sig så mycket som möjligt. Det kan jag verkligen längta efter, att gå på gruppassen igen.
Kontakt med släkt och vänner är minimal. Lite träffar utomhus.
Jag är ingen storshoppare, men det kan vara trevligt att kunna gå runt i en klädaffär då och då.
Att resa utomlands är inget jag har behov av. Jag trivs hemma och nu längtar jag bara efter vår, värme och ljus så att jag kan skrota runt och njuta i trädgården. Nya projekt har poppat upp i mitt huvud under julledigheten, så de vill jag förverkliga 😃

Nyårsfirande med tre av våra barn här hemma och god mat.
Till förrätt blev det friterat surdegsbröd med tångkaviar. Den fick bra betyg av oss alla. Jag gjorde vitlöksbröd till också.

Till huvudrätt blev det fylld portabello med hasselbackspotatis och rödvinssås. Jag har gjort rödvinssås tidigare, men aldrig lyckats med den. Idag blev resultatet bra.
Vi gjorde också järpar gjorda av Anammas formbarafärs och en brunsås för att maten skulle passa till våra yngsta barn. En grönsallad och ett fat med lite andra grönsaker var gott till.
Blir det efterrätt frågade yngsta sonen medan han åt av huvudrätten. Det finns kladdkaka, frukt och glass om man vill ha, sa jag. Bra tyckte han, att det inte fanns en färdiggjord efterrätt för han var så mätt 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait