Julmat

Idag har jag gått på julledighet. Så skönt med nästan 2 veckors semester.
Alla våra barn hade vi samlade till kvällsmat. Det var länge sedan.
Det firades med en smaskig vegansk kebabtallrik.

Hela eftermiddagen tillbringade jag i köket med att laga mer julmat. Det finns ju så mycket spännande att laga så det blir många olika rätter. Idag var det också ett passande väder för att stå inne och laga mat då regnet öste ner.
Jag började med att göra en brysselkålsgratäng med rökt tofu.
Jag slutförde också skärgårdssillen som jag påbörjade igår.
Det blev också en potatissallad, coleslaw med blomkål och en broccolisallad med rostade solrosfrön. De här recepten kommer från Farbror Gröns julbord. Så många bra recept där. Hinner jag så kommer det bli ett recept till gjort därifrån.
Min man fick också göra två pålägg, vegetarisk faux gras och tapenade med oliver och soltorkade tomater.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait