Linslasagne

Dagens kvällsmat blev en lasagne som jag varit sugen på att testa i en vecka. Den som väntar på något gott…
Det var en väldigt god lasagne.
Jag följde i stort sett receptet. Istället för 400 g krossade tomater som skulle mixas så tog jag passerade tomater. Jag hade en förpackning med 500 g och använde allt. Jag hade i av alla tre örterna som gavs förslag på i receptet. Jag hade i 3/4 msk av torkad timjan och oregano. Persilja har jag fortfarande massor med färsk av ute i köksträdgården så då hade jag i av den. Vet inte exakt mängd.
Jag använde inte upp en hel zucchini.
Vill man inte ha veganost så på strö över Bjäst istället.
Lasagnen blev inte torr, men det skadar nog inte med lite mer ”nötgrädde” så nästa gång gör jag 1 1/2 sats.
Jag gräddade den i 30 minuter. Jag tyckte inte att osten hade fått någon färg efter 20 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait