Snurreskrutt

Måndag för en vecka sedan kom Snurre in vid halv se på kvällen efter att ha varit på vift i åtta dagar. Vi är sugna på att skaffa en GPS åt honom. Vi undrar så var han håller hus när han försvinner så länge.
Den här gången hade han skadat den stora trampdynan på vänster framtass. Han haltade väldigt mycket.
Han fick utegångsförbud i några dagar och fick ha en tratt för första gången i sitt liv.
Sigges min när han kom in i köket och såg Snurre var för rolig 🙂

En olycklig kisse. Inte roligt att ha tratt. Jag trodde att Snurre aldrig mer skulle komma hem igen när han fick börja gå ut igen efter den behandlingen, men han har varit så ordentlig. I fyra dagar har han varit ute, men kommit in ordentligt varje kväll och är inne och sover mycket på dagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait