Nytt trädgårdsprojekt

Jag har funderat den här helgen på att jag vill ha fler björnbär i vår trädgård. Jag funderade på att ta bort kiwibuskarna, men ångrade mig. Det får bli en ny rabatt istället 🙂
Jag cyklade förbi Blomsterlandet efter att ha varit och tränat. De har köp bärbuskar och betala för 2 fortfarande så jag åkte in och köpte en björnbär och så blev det en thaiberry. Jag köpte också en hösthallon för att fylla på lite i hallonlandet. Det får precis plats med 3 krukor i min cykelkorg.
Jag hade tänkt att sätta björnbären och thaiberryn i två pallkragar framför vårt stora päronträd, men när jag och min man pratade om hur vi skulle göra eftersom tomten lutar då blir det nog en uppmurad rabatt istället. Jag vill gärna ha den i lite snirklig form. Vi la ut en vattenslang för att kolla form och storlek. Eftersom buskar redan är inhandlade så är det ett projekt som inte kan vänta till våren. Kul tycker jag, men kanske inte min man som får göra jobbet 😉

Nu om vi gör en så stor ny rabatt så kanske jag ska köpa till en till vit vinbärsbuske. Hoppas de fortfarande har 3 för 2 bärbuskar på Blomsterlandet imorgon.

Jag odlar en pumpa i år som heter Hubbard pumpa och har flera stycken på gång. Ska bli spännande att se hur de smakar, beskrivningen låter ju lovande. De lyser upp väldigt fint i landet, med sin härliga orangea färg.

Sigge tycker det är så mysigt att vara ute i trädgården tillsammans med oss hussar och matte. Här lite trött efter mycket bus.

Åh, vad jag gillar min ”fluffftröja” som inhandlades på sommarrean. Den använder jag kalla sommarkvällar både i trädgården och i uterummet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait