Trädgården

Veckan som gått har min man lagt lite stenkanter nere vid hallonhäcken och även runt ena kanten av altanen. Blir så mycket snyggare med en rak kant mot gräsmattan och vid altanen väte det bara en massa ogräs hela tiden. Det blev mycket grus kvar sedan altanen utanför uterummet byggdes. Perfekt för då blir sånt här småfix gjort 🙂

Nu börjar tomaterna mogna och de är så fantastiskt goda. Plockade in en skål med körsbärstomater i olika färger till kvällsmaten. De är såååå goda.

Jag har varit till vårt närliggande trädgårdscenter och inhandlat lite nya växter. En magnolia till då jag inte vet hur bra min andra magnolia kommer må efter takbytet som vi ska göra. Vi har fått klippa ner den rejält, men hoppas att den kan stå kvar och klarade den här beskärningen.
Några solhattar köpte jag också. Två satte jag vid insektshotellet och två lite längre bort. Jag har redan sett både humlor och fjärilar besöka dem vackra blommorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait