Krämig trebönsmasala

Dagens lunch blev en böngryta. Jag hittade receptet i en app med vegetariska recept som jag har i min gamla Ipad.
Jag följde i stort sett receptet. Jag stekte i lite vatten blandat med fltande scharlottenlöksfond istället för olja. Jag tycker det är mycket smidigare. Det fastnar lättare i botten när jag steker med olja.Jag hade bara 1 dl vegansk fraiche hemma. Jag använde den plus det som var kvar i en burk med kokosgrädde. Äldsta sonen använde det fasta i burken till frostingen till de muffins han bakade. Sista jobbveckan för honom denna vecka så då tänkte han bjuda på lite gott till fikat.
Istället för salt hade jag i ca 1 msk vit miso. Jag hade också i lite gurkmeja och svartpeppar. Då de två yngsta sönerna inte gillar koriander så hade jag i bladpersilja istället. Så klart struntade jag också i mozzarellaosten.
Jag serverade grytan med fullkornsbulgur.

Så här fint la inte jag upp min mat 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait