![](https://usercontent.one/wp/kattas.vatn.se/wp-content/uploads/2020/08/117036824_311458703598960_2904922757653068958_n.jpg)
Dagens lunch blev en böngryta. Jag hittade receptet i en app med vegetariska recept som jag har i min gamla Ipad.
Jag följde i stort sett receptet. Jag stekte i lite vatten blandat med fltande scharlottenlöksfond istället för olja. Jag tycker det är mycket smidigare. Det fastnar lättare i botten när jag steker med olja.Jag hade bara 1 dl vegansk fraiche hemma. Jag använde den plus det som var kvar i en burk med kokosgrädde. Äldsta sonen använde det fasta i burken till frostingen till de muffins han bakade. Sista jobbveckan för honom denna vecka så då tänkte han bjuda på lite gott till fikat.
Istället för salt hade jag i ca 1 msk vit miso. Jag hade också i lite gurkmeja och svartpeppar. Då de två yngsta sönerna inte gillar koriander så hade jag i bladpersilja istället. Så klart struntade jag också i mozzarellaosten.
Jag serverade grytan med fullkornsbulgur.
![](https://usercontent.one/wp/kattas.vatn.se/wp-content/uploads/2020/08/116600814_2670666889930053_1856783801804619025_n.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/kattas.vatn.se/wp-content/uploads/2020/08/116880751_743883759745281_3748086719223267879_n.jpg)