Lyxig frukostgröt

Så härligt att kunna ösa på massor av färska bär på morgongröten. Det känns verkligen lyxigt. I trädgården plockar jag vita och röda vinbär. det finns också svarta, men de är inte min favorit så de struntar jag i. Röda krusbär upptäckte jag att jag gillade förra sommaren. Det finns också lite smultron och lite hallon i trädgården. Vildhallon finns massor av längs en cykelbana på väg till skogen. Blåbär finns det gott om i skogen i år. Mycket godare med färska hallon och blåbär än frysta.

Nästan varje sommarfrukost har vi ätit i vårt nygjorda uterum. Bara en frukost åt vi inne då det var riktigt kyligt ute.Vi har verkligen fått en rum till som används flitigt. Jag uppskattar verkligen att sitta ute i soffan och njuta av de ljusa sommarkvällarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait