Bara en säck jord

Idag gick jag iväg till vårt närliggande trädgårdscenter. Jag skulle bara köpa en säck med jord. Jag tog skottkärran och gick iväg. Jag hade bara kommit några meter in i butiken när min blick föll på blommor och gröna växter som det var halva priset på. Så redan innan jag kom fram till jordsäckarna ar skottkärran full 😉
Det visade sig att det fortfarande var lite rabatt om man köpte tre säckar a den jord jag ville ha. Självklart blev det då tre säckar jord.
Det är en i stort sett omöjlighet att gå in där utan att komma ut med några växter.
Det är bra för då är jag redo för vintersådder om jag inte får användning för den jorden nu.
De tre blommorna satte jag i en korg och ställde på vår altantrapp utanför uterummet.

Förra veckan satte jag gula ärtor i en liten pallkrage. Ärtskott växer snabbt och är nu redo att skördas.


Sigge var med mig och jobbade i trädgården idag på eftermiddagen. Han provsmakade ärtskotten. När jag gick iväg för att hämta telefonen och ta kort på honom var han borta. Jag tog kort på ärtskotten utan honom och på vägen fram råkade jag gå in i en fiberduk som låg på marken vid pallkragarna. Där låg något som kändes lite hårt och tungt.

När jag tittade in i fiberduken låg lillskrutten där under.
Mysigt att ha en fyrbent vän med sig i trädgården 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait