Pälsklingarna

I onsdags fyllde vår lillmisse Sigge 1 år. Det firades med extra god mat till matglada Sigges stora glädje. Extra toppen blev det när Snurre inte tyckte maten vvar god och Sigge kunde mumsa i sig hans stora portion också. Det är inte varje dag man fyller 1 år.
När Sigge ätit klart la han sig under soffan i uterummet och tvättade sig noga oc såg väldigt belåten ut.

Han har en väldigt speciell sovstil vår Snurre. Ligger ofta raklång och upp och ner.

Sigge är lite deppig då han tappat bort sin pyttelilla näbbmus. Desto gladare var nog den lilla musen som näst yngsta sonen bar iväg på en snöskyffel tillbaka till friheten i skogen. Den var nog bara max 5 cm lång.
Jag tycker alltid näbbmöss har en lång nos, men på en sån här liten såg den otroligt lång ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait