Uterummet igen

Nu är faktiskt uterummet klart. Mattan och solskyddsgardinerna var det som återstod, men nu är allt på plats.
Det som behöver fixas nu är att bygga en trapp utanför glasväggarna. Just nu är det ett högt steg ner på vissa ställen. Det kommer bli så snyggt när även det är klart. Jag har en plan att lägga trampstenar (eller om det heter stegsten) fram till köksträdgården. Få se när trappen är klar om det passar. Det kommer vara en ganska kort sträcka då vår tomt inte är så stor.
Utanför ena kortsidan av uterummet har vi fixat till en liten myshörna med två stolar och ett litet brickbord. Den har skugga i början av dagen och vill man ha skugga på eftermiddagen så går de lätt att flytta ner i skuggan under rönnen. Jag blev förtjust i de stolarna när jag letade soffa för några veckor sedan. Jag tänkte att jag ville ha svarta, men de var slut. Då tänkte jag att jag skulle köpa rosa istället, men det fanns bara en kvar. Då fick det bli ljust lila (lavendel) och nu så här i efterhand tror jag det blev ett bra val. De ser nästan lite grå ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait