Uterummet

Min man håller på att glasa in vår altan och nu har det blivit så pass klart att jag kunde börja inreda det förra helgen. Jag hade sett en soffa i ett reklamblad som såg bra ut, men när jag fick se den i verkligheten var det en besvikelse med sladdriga dynor och inte alls skön att sitta i. Deppig gick jag in på Jysk och köpte en hylla som jag sett när jag googlade på hyllor kvällen före. Hyllan blev jag väldigt nöjd med. Väl inne på affären fick jag för mig att köpa en skrivbordsstol också. Jag tittar också på deras utemöbler, men hittar inget bra. Båda sakerna finns inne så jag betalar och åker till lageringången för att hämta mina varor. Då visar det sig att stolen inte är komplett, kartongen är öppnad och ett hjul saknades. De kollar att det finns en stol inne på vår andra Jyskaffär i stan. Det gör det så de lägger undan den till dagen efter. Det bökiga är att jag måste åka och parkera bilen igen och gå in i affären för att göra ett återköp. Besviken över att det inte blev någon soffa och att allt tog sån tid gör att jag känner mig lite matt. Jag som ville hinna ut i trädgården innan det var dags att åka och hämta yngsta sonen som jag lämnat på träning. Att sedan tänka på att nu måste vi kanske lägga mycket tid och besöka många butiker innan vi hittar den perfekta soffan gör mig deppig för det är inget jag har lust med i dessa Coronatider. Jag är hellre i min älskade trädgård eller tränar.
Dagen efter var jag iväg och gick en promenad med min mamma som bor i närheten av Jysk som jag skulle köpa stolen i. När jag åkte från henne var det 30 minuter kvar innan Jysk öppnade. Jag funderade på att åka hem och låta min man köpa skrivbordsstolen när han skulle till Erikslund för att köpa en bräda och lite annat, men väljer istället att gå in på IKEA som var öppet. Där hittade jag två solcellslampor och två handdukar att ha på soldynorna.
Efter ett lyckat besök på IKEA åker jag vidare till JYSK. Jag går direkt till kassan. Det är en kund framför mig. När jag står där och väntar vänder jag mig om och ser den perfekta soffan. Den bara stod där och väntade på mig
😉

Jag åker hem. Vi äter lunch och åker sedan tillbaka till Jysk. Denna gång i sällskap med min man. Soffan är på extrapris en vecka till. Två små bord och två kuddar valde vi på ett ögonblick.
Sån tur att jag inte skickade min man att köpa skrivbordsstolen för då hade vi inte haft någon soffa.Jag hade inte heller hittat lamporna på IKEA. Ibland ska det slumpa sig bra. Hade stolen på butiken på Hälla varit komplett hade jag inte heller hittat soffan. Så nöjd idag, inte lika nöjd igår.

Min morsdagspresent blev pricken över i i pimpningen i uterummet 🙂
Vi ska lägga in en hel matta på golvet också i gråbeige färg. Den blir hemkörd på måndag. Snart är uterummet helt klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait