Bi/insektshotell deluxe

Om man nu kan bli kär i första ögonkastet i ett bi/insektshotell så blev jag det idag. Jag blev det när jag stannade till på Blomsterlandet på väg hem från förmiddagens Bootcamppass. Då kom jag på cykel och insåg direkt att jag inte skulle kunna få med den hem då 😉
Så det blev en tur med bilen efter lunch och det var precis att den gick in i vår lilla bil. Som tur var så kände jag en som jobbade inne på Blomsterlandet. Hon hjälpte mig att bära den till bilen och även att packa in den i bilen. Riktigt tungt hotell. Jag hade aldrig klarat det själv.
Efter kvällsmaten fick jag hjälp av min man att få det på plats.
När hotellet var på plats såg jag en skalbagge nedanför. Jag lyfte upp den på gallret vid ett av rummet och den kröp in. Tror minsann att jag fått en nattgäst redan första natten.
Imorgon ska jag inhandla extra bi vänliga blommor och plantera framför hotellet.

Snurre inspekterar om det finns något rum stort nog åt en katt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait