Ny bärbuske

Idag svängde jag in på Blomsterlandet på väg hem från förmiddagens Bootcamppass. Jag var på jakt efter ett nytt persikoträd då mitt inte överlevt. Alla frukter den fick förra året verkade ha tagit knäcken på det. Många av de tunna grenarna knäcktes av frukternas tyngd. Jag hittade inget, men hittade istället en bärbuske jag aldrig hört talas om tidigare.

Kul med många olika sorters bär i trädgården. Jag köpte också en regnmätare och lite fler blomfröer till min lilla äng.
Tur att jag har en cykelkorg på min cykel 🙂

Jag hann med två besök till på Blomsterlandet idag. Andra gången inhandlades ett bi/insektshotell. Vid mitt första besök såg jag en flikbjörnbär och när jag sedan klippte bort gamla grenar på min björnbär insåg jag att det får plats en till bredvid och åkte iväg till Blomsterlandet en tredje gång.

Coronaparkering. Varannan ruta stod många bilar parkerade i utanför Blomsterlandet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait