En härligt ”vårig” eftermiddag

Vilket väder gårdagens eftermiddag bjöd på. Från att ha regnat på morgonen så blev det sol från klarblå himmel på eftermiddagen. Eftersom vi är lite krassliga och hela familjen håller sig hemma så gick jag och tre av mina söner en skogstur med småkissarna. Sigge har blivit så duktig att han kan gå helt utan koppel och ändå hålla sig nära oss. Näst yngsta sonen och jag upptäckte det i lördags då han bara fick ett halsband och inte ett sele på sig. Det funkade inge bra att ha ett koppel hängande eter sig när han hade halsband så vi lät han gå lös istället. Vi bar honom nästan hela vägen till skogen, men hem sprang han själv och hela tiden i skogen. När vi kom hem från skogsturen var jag kvar ute i trädgården med Sigge som inte får vara ute lös själv. Sigge klättrade högt i päronträdet. Äldsta sonen fick hjälpa honom ner. Han satte också upp Snurre som inte är så klättrig av sig längre. Snurre verkade också trivas i trädet. Sigge var ute länge med mig då jag passade på att så lite mer fröer, både innesådder och kallsådder ute i växthuset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait