Vintersådder

Idag fick jag äntligen tid för att fixa vintersådderna. Jag stod ute i växthuset. Det var nog bästa sättet att vara ute på i denna storm. Att vara ute, men ändå inne. Första året jag gör vintersådder utan att förfrysa fingrarna. Jordsäcken har stått i växthuset och var behaglig att ta i trots att det bara är mitten av februari. Ingen vinter i sikte, nästan 10 grader varmt idag. Nu är sådderna förberedda. Få se när jag kickar igång dem. Det lär ju få bli med vatten istället för snö i år.

Jag har också skolat om lite paprika, aubergine och tomater. Nu står de i 16-18 grader i förrådet och med bra belysning.

Gurkorna som jag har tänkt ska ge oss gurkor inne har också fått större krukor och en ny växtplats. Tyvärr utan växtbelysning för tillfället. Hoppas de växer ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait